Ballen Badehotel og Restaurant Behrnt åbner op for sæson 2021 fra fredag den 23. april til søndag den 26. september 2021. Du kan nu booke overnatning og ophold online. Vi kan kontaktes pr. e-mail hele året på info@ballenbadehotel.dk

Velkommen til
Restaurant Behrnt
Restaurant Behrnts filosofi og omdrejningspunkt i vores køkken er baseret på Samsøs natur, vildt som dyrket fra haven, skoven, marken og havet.
Vi kærer os om traditionerne, og stræber efter at skabe fornyelse på en ambitiøs og grundig måde og følger årstidernes skift.
Vi repræsenterer den samske natur i tæt samarbejde med øens stolte dyrkere og jægere, og bearbejder alle råvarer med respekt og ydmyghed for øens kultur
Restaurant Behrnt er opkaldt efter badehotellets grundlægger Emil Behrnt.
Vi kærer os om traditionerne, og stræber efter at skabe fornyelse på en ambitiøs og grundig måde og følger årstidernes skift.
Vi repræsenterer den samske natur i tæt samarbejde med øens stolte dyrkere og jægere, og bearbejder alle råvarer med respekt og ydmyghed for øens kultur
Restaurant Behrnt er opkaldt efter badehotellets grundlægger Emil Behrnt.
Ballen Badehotel
René besøger asparges manden på Samsø
Samsø er kendt for sine kartofler og gode råvarer. Se med her, når René Knudsen besøger de dygtige avlere, som med deres stolthed og flid er med til at skabe de bedste madoplevelser på Ballen Badehotel
"Som køkkenchef og daglig leder af dette smukke badehotel føler jeg, det er min pligt og fornemmeste opgave, at gøre mit yderste for at give gæsten en uforglemmelig oplevelse ."
-René Knudsen.
- Lokale råvarer
- Plads til 75 gæster
- Terrasse
- Aftensol
- A la carte kort
- Sæsonmenu
- Veganermenu
- Børnemenu
A la Carte Menu
Forretter
Ferskrøget laks
Fennikel, rygeostecreme, syltede rødløg, citron og dild
185,-
Hele grillede jomfruhummere
Krydderurtesmør, salat, aioli og friske urter
168,-
Carpaccio
Carpaccio af Himmerlands oksefilet, ruccola, parmesan, pinjekerner, trøffelolie og citron
158,-
Veganer
Selleri tonnato, ruccola, koldpresset olie, citron, krydderurter og kikærtemayo
138,-
Dessert
Hjemmebagte pandekager
Pandekager, vaniljeis, karameIiserede mandler og passion/citron sauce
145,-
Jordbærtrifli
Jordbær, vaniljecreme og crumble
95,-
Istallerken
2 slags is, nøddecrumble og friske bær
110,-
Variation af danske oste
Rødkitte, blåskimmel og fast ost
Figner i portvinssirup
syltet melon
Figner i portvinssirup
syltet melon
110,-
Veganer
Sorbet is med nøddecrumble, karamelbrud og friske bær
110,-

Hovedretter
Hummeranretning
½ kogt hummer, pil-selv-rejer, 2 grillede jomfruhummere, marinerede Samsø kartofler, aioli, thousand island og citron
425,-
Fisketallerken
Stegt rødtungefilet, spinat, stegt blomkål, friterede kapers, beurre blanc sauce og Samsø kartofler
265,-
Fedtmarmoreret Rib-eye (Black Angus)
250 g bøf med bearnaisesauce, fritter og salat af syltede rødløg, grønne tomater og ristede nødder
335,-
Stegt økologisk kyllingebryst
Økologisk kyllingebryst, spidskål, ærtepuré, Samsø kartofler og persillesky
245,-
Veganer
Risotto med friske ærter og ristede portobello svampe, krydderurtepesto og sprødstegte grøntsager
245,-
Børnemenu
Vælg frit mellem:
Kylling
Fiskefilet
Kødsauce
Kylling
Fiskefilet
Kødsauce
Tilbehør, vælg frit mellem:
Frisk pasta
Pommes frites
Kartofler
Rå grøntsager i stave
Ketchup, remoulade, mayo efter ønske
125,-
Børn er hjertens velkomne, men vi anmoder om, at de bliver forventningsafstemt med, at det foregår på de voksnes præmisser. Det betyder, at I selv holder øje med jeres yngste, så de ikke er til gene for øvrige gæster samt vores serveringspersonale

Ophold

Overnatning

Behrnt
