Restaurant Behrnt

Restaurant Behrnts filosofi og omdrejningspunkt i vores køkken er baseret på Samsøs natur, vildt som dyrket fra haven, skoven, marken og havet.

 

Vi kærer os om traditionerne, og stræber efter at skabe fornyelse på en ambitiøs og grundig måde og følger årstidernes skift.

 

Vi repræsenterer den samske natur i tæt samarbejde med øens stolte dyrkere og jægere, og bearbejder alle råvarer med respekt og ydmyghed for øens kultur.
Restaurant Behrnt er opkaldt efter badehotellets grundlægger Emil Behrnt.

Restaurant Behrnt
René Knudsen. Restaurant Behrnt

“Som køkkenchef og daglig leder af dette smukke badehotel føler jeg, det er min pligt og fornemmeste opgave, at gøre mit yderste for at give gæsten en uforglemmelig oplevelse .”


– René Knudsen.

A la carte Menu – april

*Eksempel på menu. Ny menu vil være at finde på siden i foråret 2022.

Forretter

Grillede jomfruhummere

Jomfruhummer grillet med hvidløg og urter, spæde salater og aioli

Kammusling, snack

Rimmet kammusling, consommé, estragonolie og syltet stikkelsbær.

Carpaccio

Carpaccio af himmerlands kalvefilet, gammel knas, mandler og ”Blå Kornblomst” mayo.

Gazpacho

Kold tomat suppe med rimmet Agurk, Samsø tomater, sprøde croutons, creme fraiche og basilikum
(kan gøres vegansk)
Hovedretter

Fisketallerken

Pocheret rødtungefilet og hummer bisque.
Hertil nye Samsø kartofler og dagens høst af grønt.

Moules frites

Hvidvinsdampede blåmuslinger, aioli og pommes frites.

Striploin

250 g krogmodnet Black Angus striploin, sauce bearnaise, fritter og salat med syltede rødløg, bagte tomater og ristede nødder.

Stegt kyllingebryst

Fransk supreme kyllingebryst,
Madeira Sc. og stikkelsbærkompot.

Hertil dagens høst af grønt.

Veganer

Perlebygotto på kokosmælk, urteolie og dagens høst af grønt.

VINMENU

Badehotellets vinmenu

3 glas – pris pr. gæst
275,-

Badehotellets franske vinmenu 4 glas

4 glas – pris pr. gæst
425,-
Sæson menu

På Restaurant Behrnt  har vi udover vores a la carte, også en sæson menu. Menuen skifter fra dag til dag, alt efter hvad vores dygtige lokale leverandører tilbyder.

2-retters menu

295,-

3-retters menu

395,-