Velkommen til

Restaurant Behrnt

Restaurant Behrnts filosofi og omdrejningspunkt i vores køkken er baseret på Samsøs natur, vildt som dyrket fra haven, skoven, marken og havet.
Vi kærer os om traditionerne, og stræber efter at skabe fornyelse på en ambitiøs og grundig måde og følger årstidernes skift.
Vi repræsenterer den samske natur i tæt samarbejde med øens stolte dyrkere og jægere, og bearbejder alle råvarer med respekt og ydmyghed for øens kultur
Restaurant Behrnt er opkaldt efter badehotellets grundlægger Emil Behrnt.

Ballen Badehotel

René besøger asparges manden på Samsø

Samsø er kendt for sine kartofler og gode råvarer. Se med her, når René Knudsen besøger de dygtige avlere, som med deres stolthed og flid er med til at skabe de bedste madoplevelser på Ballen Badehotel

"Som køkkenchef og daglig leder af dette smukke badehotel føler jeg, det er min pligt og fornemmeste opgave, at gøre mit yderste for at give gæsten en uforglemmelig oplevelse ."

-René Knudsen.

  • Lokale råvarer
  • Plads til 75 gæster
  • Terrasse
  • Aftensol
  • A la carte kort
  • Sæsonmenu
  • Veganermenu
  • Børnemenu

A la Carte Menu

Forretter

Andeterrin

Marinerede svampe, sylt af rødbeder, hyldeblomstsirup og druer

148,-

Cremet jomfruhummerboullion

Dampet brosmefilet med fennikel- og dildolie

172,-

Stenbiderrogn

Citron, purløg, ramsløgs cremefraiche og smørristet hvedebrød fra Samsø

135,-

Vegansk forret

Kartoffelkrokette med pesto hertil guacamole og rødbedehummus

110,-

Dessert

Hjemmebagte pandekager med vaniljeis

Karameliserede nødder og orange sauce

135,-

Bagte rabarber

Crumble og kokosis

90,-

Istallerken

Flødeis, sorbet og friske bær

110,-

Ostetallerken

Gammelknas fra Virum Mejeri (nyfortolkning af klassisk havartiost), Blåskimmel med sprødekrystaller (Høgelundgaard Mejeri), Dansk Cremet Hvidskimmel med sylt

110,-

ballen_badehotel_restaurant_behrnt_midterstykke

Hovedretter

Moules et frites

Dampede økologiske blåmuslinger med julienne-urter og tomat concassé i en let cremet sky, samsøfritter og tartarsauce

195,-

3 slags fisk

Dampet, stegt og røget fisk med pisket hvid smør, porre og ærteskud

275,-

Behrnt's burger

Pulled pork, coleslaw og drueagurker. Hertil Samsø fritter med aioli

215,-

Fedtmarmoreret Rib-eye (Black Angus)

250g bøf med bearnaisesauce, Samsøfritter og frisk salat.

285,-

Gårdkylling

Helstegt gårdkylling med citron, timian, persille, agurkesalat, rabarberkompot, sky og Samsø kartofler

225,-

Vegansk hovedret

Samsø spidskål med sorte bønner, semi-dried tomater, kapers og ærtepuré

165,-