Velkommen til

Restaurant Behrnt

Restaurant Behrnts filosofi og omdrejningspunkt i vores køkken er baseret på Samsøs natur, vildt som dyrket fra haven, skoven, marken og havet.
Vi kærer os om traditionerne, og stræber efter at skabe fornyelse på en ambitiøs og grundig måde og følger årstidernes skift.
Vi repræsenterer den samske natur i tæt samarbejde med øens stolte dyrkere og jægere, og bearbejder alle råvarer med respekt og ydmyghed for øens kultur
Restaurant Behrnt er opkaldt efter badehotellets grundlægger Emil Behrnt.

"Som køkkenchef og daglig leder af dette smukke badehotel føler jeg, det er min pligt og fornemmeste opgave, at gøre mit yderste for at give gæsten en uforglemmelig oplevelse ."

-René Knudsen.

  • Lokale råvarer
  • Plads til 75 gæster
  • Terrasse
  • Aftensol
  • A la carte kort
  • Sæsonmenu
  • Veganermenu
  • Børnemenu

A la Carte Menu

Forretter

Hummersalat

Hummersalat, grillede squash, syltet fennikel, saffrancreme

195,-

Koldrøget færøsk laks

Færøsk koldrøget laks, små salater, peberrod/citroncreme

148,-

Helleflynder

Helleflynder marineret i lime/oliveolie, salturt, letrøget rygeostecreme

125,-

Vegansk forret

Hummus, tomat, tahin med små salater og brød

110,-

Dessert

Flamberede pandekager med vaniljeis

I Suzette og ristede hasselnødder

135,-

Bagte bær

Bagt lun crumble m. bær og rørt kokus/vaniljeis (vegansk)

90,-

Istallerken

Chokolade (After eight), kokus/vanilje, rabarbersorbet, citronmelissesorbet, friske bær

120,-

Ostetallerken

Gammelknas fra Virum Mejeri (nyfortolkning af klassisk havartiost), Blåskimmel med sprødekrystaller (Høgelundgaard Mejeri), Dansk Cremet Hvidskimmel med sylt

110,-

ballen_badehotel_restaurant_behrnt_midterstykke

Hovedretter

Moules et frites

Dampede økologiske blåmuslinger med julienne-urter og tomat concassé i en let cremet sky, samsøfritter og tartarsauce

195,-

Hummertallerken

Samsøhummer, hele jomfruhummer, pil-selv-rejer, små marinerede nye Samsøkartofler, citron, dild og salat. Aioli og tomat/cognac/peberrodsdressing

365,-

Fisketallerken

Bagt laks, stegt kulmule, dampet skærising, stegt blomkål, spinat og gulerodsfrites, nye Samsøkartofler og purløgsfumé

265,-

Fedtmarmoreret Rib-eye (Black Angus)

250g bøf med bearnaisesauce, Samsøfritter og frisk salat.

285,-

Majskylling

Bryst af majskylling, smørstegt blomkål, sprød pancetta, nye Samsøkartofler, sennepssky

225,-

Vegansk hovedret

Variation af tre af sæsonens grøntsager stegt i koldpresset rapsolie, semidried tomatsauce m. kapers og nye Samsøkartofler

165,-