Velkommen til

Restaurant Behrnt

Restaurant Behrnts filosofi og omdrejningspunkt i vores køkken er baseret på Samsøs natur, vildt som dyrket fra haven, skoven, marken og havet.
Vi kærer os om traditionerne, og stræber efter at skabe fornyelse på en ambitiøs og grundig måde og følger årstidernes skift.
Vi repræsenterer den samske natur i tæt samarbejde med øens stolte dyrkere og jægere, og bearbejder alle råvarer med respekt og ydmyghed for øens kultur
Restaurant Behrnt er opkaldt efter badehotellets grundlægger Emil Behrnt.

Ballen Badehotel

René besøger asparges manden på Samsø

Samsø er kendt for sine kartofler og gode råvarer. Se med her, når René Knudsen besøger de dygtige avlere, som med deres stolthed og flid er med til at skabe de bedste madoplevelser på Ballen Badehotel

"Som køkkenchef og daglig leder af dette smukke badehotel føler jeg, det er min pligt og fornemmeste opgave, at gøre mit yderste for at give gæsten en uforglemmelig oplevelse ."

-René Knudsen.

  • Lokale råvarer
  • Plads til 75 gæster
  • Terrasse
  • Aftensol
  • A la carte kort
  • Sæsonmenu
  • Veganermenu
  • Børnemenu

A la Carte Menu

Forretter

Laks

Letrøget og saltet laks, peberrodsfløde og syltede asparges

172,-

Hummersalat

Samsø hummer, grillede squash, semi-dried tomater, små salater, citron og dild

185,-

Vitello tonnato

Kalv, ruccola, citron, kapers og parmesan

165,-

Veganer

Bagte beder i orange, edamame bønner og ristede nødder

148,-

Dessert

Hjemmebagte pandekager med vaniljeis

Karameliserede nødder og orange sauce

135,-

Friske bær

Bær med vaniljecreme og crumble

90,-

Istallerken

Flødeis, sorbet og friske bær

110,-

Ostetallerken

Gammelknas fra Virum Mejeri (nyfortolkning af klassisk havartiost), Blåskimmel med sprøde krystaller (Høgelundgaard Mejeri), Dansk Cremet Hvidskimmel med sylt

110,-

ballen_badehotel_restaurant_behrnt_midterstykke

Hovedretter

Moules et frites

Dampede økologiske blåmuslinger med julienne-urter og tomat concassé i en let cremet sky, samsøfritter og tartarsauce

195,-

Fisk

Ristet helleflynder og torskeloins på spinat, safransyltet fennikel og Samsø kartofler

285,-

Fedtmarmoreret Rib-eye (Black Angus)

250 g bøf med bearnaisesauce, fritter og frisk salat

285,-

Gårdkylling

Helstegt kylling (bryst), blomkål og nye gulerødder. Hertil Samsø kartofler og persillesky

235,-

Veganer

Stegte protobellosvampe, rød quinoa, tabouleh med konfiterede tomater, krydderurtetopping og sesamdressing

195,-

Børnemenu

Vælg frit mellem:
Kylling
Fiskefilet
Steak

Tilbehør, vælg frit mellem:
Frisk pasta
Pommes frites
Kartofler
Rå grøntsager i stave
Sauce/dip efter ønske

125,-

Børn er hjertens velkomne, men vi anmoder om, at de bliver forventningsafstemt med, at det foregår på de voksnes præmisser. Det betyder, at I selv holder øje med jeres yngste, så de ikke er til gene for øvrige gæster samt vores serveringspersonale