Velkommen til

Restaurant Behrnt

Restaurant Behrnts filosofi og omdrejningspunkt i vores køkken er baseret på Samsøs natur, vildt som dyrket fra haven, skoven, marken og havet.
Vi kærer os om traditionerne, og stræber efter at skabe fornyelse på en ambitiøs og grundig måde og følger årstidernes skift.
Vi repræsenterer den samske natur i tæt samarbejde med øens stolte dyrkere og jægere, og bearbejder alle råvarer med respekt og ydmyghed for øens kultur
Restaurant Behrnt er opkaldt efter badehotellets grundlægger Emil Behrnt.

Ballen Badehotel

René besøger asparges manden på Samsø

Samsø er kendt for sine kartofler og gode råvarer. Se med her, når René Knudsen besøger de dygtige avlere, som med deres stolthed og flid er med til at skabe de bedste madoplevelser på Ballen Badehotel

"Som køkkenchef og daglig leder af dette smukke badehotel føler jeg, det er min pligt og fornemmeste opgave, at gøre mit yderste for at give gæsten en uforglemmelig oplevelse ."

-René Knudsen.

  • Lokale råvarer
  • Plads til 75 gæster
  • Terrasse
  • Aftensol
  • A la carte kort
  • Sæsonmenu
  • Veganermenu
  • Børnemenu

A la Carte Menu

Forretter

Andeleverterrin

Røget Samsø gås, tranebærkompot, rødkålschips og trøffelolie

175,-

Store dybtstegte rejer

Avocado, tomatvinagrette, aioli og friske krydderurter

148,-

Cremet skaldyrsbisque

Stykker af friskdampet hvid fisk, dildolie og purløg

128,-

Veganer

Krydret gulerodssuppe, kikærter, ristet spidskommen, sprødstegte croutons og basilikumpesto

125,-

Dessert

Pandekager med vaniljeis

I varm suzettesauce, likør og ristede hasselnødder

135,-

Rabarbertrifli

Rabarberkompot, vaniljecreme og sprøde makroner

90,-

Istallerken

2 slags is, nøddecrumble og friske bær

90,-

Variation af danske oste

Rødkitte, blåskimmel og fast ost
Figner i portvinssirup
syltet melon

125,-

Veganer

Sorbet is med nøddeceumble og friske bær

110,-

ballen_badehotel_restaurant_behrnt_midterstykke

Hovedretter

Tarteletter

2 butterdejstarteletter med plukkede høns, asparges og persille

168,-

Fisketallerken

Frisk fisk fra danske farvande (spørg serveringen)
Serveret på spinatbund med beurre blanc sauce, Samsø kartofler og grønt

365,-

Fedtmarmoreret Rib-eye (Black Angus)

250 g bøf med bearnaisesauce, Samsø fritter og frisk salat

335,-

Stegt kyllingebryst

Timianstegt kyllingebryst med puré, stegte blomkål, persillesky og Samsø kartofler

225,-

Veganer

Risotto med ristede portobello svampe, gremolata, ærtepuré og sprødstegt Samsø grønt

225,-

Børnemenu

Vælg frit mellem:
Kylling
Fiskefilet
Kødsauce

Tilbehør, vælg frit mellem:
Frisk pasta
Pommes frites
Kartofler
Rå grøntsager i stave
Ketchup, remoulade, mayo efter ønske

125,-

Børn er hjertens velkomne, men vi anmoder om, at de bliver forventningsafstemt med, at det foregår på de voksnes præmisser. Det betyder, at I selv holder øje med jeres yngste, så de ikke er til gene for øvrige gæster samt vores serveringspersonale