Restaurant Behrnts filosofi og omdrejningspunkt i vores køkken er baseret på Samsøs natur, vildt som dyrket fra haven, skoven, marken og havet.
Vi kærer os om traditionerne, og stræber efter at skabe fornyelse på en ambitiøs og grundig måde og følger årstidernes skift.
Vi repræsenterer den samske natur i tæt samarbejde med øens stolte dyrkere og jægere, og bearbejder alle råvarer med respekt og ydmyghed for øens kultur.
Restaurant Behrnt er opkaldt efter badehotellets grundlægger Emil Behrnt.
“Som køkkenchef og daglig leder af dette smukke badehotel føler jeg, det er min pligt og fornemmeste opgave, at gøre mit yderste for at give gæsten en uforglemmelig oplevelse .”
– René Knudsen.
Med marinerede søkogte rejer & hollandaise
175,-
Med krydderurtesmør og citron
185,-
Med Samsø kartofler, friskbælgede ærter, ærteskud & ærtepurésauce
285,-
Med nye porrer, Samsø kartofler, hønsesky, & frisk brøndkarse
265,-
Med bearnaisesauce, grønne Samsø asparges & pommes frites
365,-
Med syltede svampe, Samsø asparges & kartoffelchips
245,-
Tilbehøret på hovedretterne er afstemt efter sæsonens grønt fra lokale avlere.
Med sprød filo & vaniljeis
155,-
Med sæsonens frugt & bær
125,-
Sorbet, iscreme, nødder, bær.
145,-
Fast, skimmel & blå med sylt og knas
175,-
Vi laver vegetar- og veganerretter samt børnemenuer efter ønske. Vi tager desuden gerne hensyn til allergener.
3 glas – pris pr. gæst
275,-
På Restaurant Behrnt har vi udover vores a la carte, også en sæson menu. Menuen skifter fra dag til dag, alt efter hvad vores dygtige lokale leverandører tilbyder.
375,-
425,-
Restaurant Behrnt har åbent hver dag fra kl. 18.00
Sidste bestilling (mad) kl. 21.30. Restauranten lukker kl. 23.30
Vi har alt til den perfekte ferie i Ballen
© Ballen Badehotel 2021