Om Ballen Badehotel

Velkommen til

Ballen Badehotel

Oprindeligt var Ballen Badehotel en kombineret købmands- og speditionsforretning, etableret og drevet af Emil Behrnt. I efteråret 1895 udvidede Emil Behrnt købmands- og speditionsforretningen med en bank, som voksede sig større med tiden. Behrnt døde i 1913 og i 1914 flyttede banken til Tranebjerg, hvor Jyske Bank i dag har til huse. Emil Behrnt har fået strædet bag hotellet opkaldt efter sig samt Restaurant Behrnt og Emil B

Historie


Ballen Badehotel anno 1928 består ud over hotellet af følgende enheder:

Havehuset, som ligger lige bagved selve hotellet på Behrntvej, 110m2 luksus med 3 soveværelser, stor opholdsstue og 2 solterrasser og have.

Anneks med 5 store dobbeltværelser og plads til opredninger beliggende lige over for badehotellet .

4 Terrassehuse på hver 32m2 i haven bag hotellet ved havehuset. Disse består af stort værelse med hems og med plads til 4 personer.

Rigmors Hus ligeledes på Behrntvej med 4 dobbeltværelser. Rigmor var en meget elskværdig og gæstfri dame, en god historiefortæller, som var kendt for at lave god mad.

Holmsborg med 6 lejligheder. Holmsborg blev grundlagt i 1856 som Holmsborg Teglværk af købmand Lars Rasmussen, Købmandsgården, Ballen.

Den restaurerede bygning fra 1901 er beliggende i dejlige grønne omgivelser 250 m fra stranden lige over for Samsø festivalpladsen ved Strandvejen, 1500 m fra Ballen

HVORFOR VÆLGE

BALLEN BADEHOTEL

  • Central placering i Ballen
  • Mange overnatningsmuligheder
  • Smukke omgivelser
  • Menu med lokale råvarer
  • Rig historie
  • Professionelt personale