Ballen Badehotel og Restaurant Behrnt har i sæsonen 2021 åbent til søndag den 26. september. Du kan booke overnatning og ophold online via www.ballenbadehotel.dk og vi kan kontaktes pr. e-mail hele året på info@ballenbadehotel.dk.
Receptionen er åben i sæsonen hver dag fra kl.08.00-17.00 og kan kontaktes telefonisk i åbningstiden på tlf. 20 34 93 19. Har man bookingforespørgsler bedes man ringe mellem 08.00-11.00 samt 14.00-17.00.

Velkommen til

Restaurant Behrnt

Restaurant Behrnts filosofi og omdrejningspunkt i vores køkken er baseret på Samsøs natur, vildt som dyrket fra haven, skoven, marken og havet.
Vi kærer os om traditionerne, og stræber efter at skabe fornyelse på en ambitiøs og grundig måde og følger årstidernes skift.
Vi repræsenterer den samske natur i tæt samarbejde med øens stolte dyrkere og jægere, og bearbejder alle råvarer med respekt og ydmyghed for øens kultur
Restaurant Behrnt er opkaldt efter badehotellets grundlægger Emil Behrnt.

Ballen Badehotel

Ny sæson, ny menu

Samsø er kendt for sine gode råvarer. René Knudsen er med til at skabe de bedste madoplevelser på Ballen Badehotel.

"Som køkkenchef og daglig leder af dette smukke badehotel føler jeg, det er min pligt og fornemmeste opgave, at gøre mit yderste for at give gæsten en uforglemmelig oplevelse ."

-René Knudsen.

  • Lokale råvarer
  • Plads til 75 gæster
  • Terrasse
  • Aftensol
  • A la carte kort
  • Sæsonmenu
  • Veganermenu
  • Børnemenu

A la Carte Menu

Bemærk venligst, at vi tager forbehold for ændringer i menuen.

Forretter

Grillede Jomfruhummere

Jomfruhummer Grillet med Hvidløg og Urter, Spæde Salater og Aioli

185,-

Kammusling, Snack

Rimmet Kammusling, Consommé, Estragonolie og Syltet Stikkelsbær

100,-

Carpaccio

Carpaccio af Himmerlands Kalvefilet, Gammel Knas, Mandler og ”Blå Kornblomst” Mayo

158,-

Gazpacho

Kold Tomat Suppe med Rimmet Agurk, Samsø Tomater, Sprøde Croutons, Creme Fraiche og Basilikum
(Kan Gøres Vegansk)

138,-

Dessert

Solbær og Mazarin

Mazarin Kage, Solbær Kompot, Krystalliseret Hvid Chokolade,
Sabayon Sauce og Solbær Sorbet

155,-

Cheesecake

Yuzu Cheesecake, Vaniljekiks, Hindbærcurd og Friske Hindbær

135,-

Istallerken

2 slags is, Nøddeknas og Friske Bær

135,-

Ostetallerken

4 slags Oste
Portvinsmarineret Figner og Knækbrød

145,-

Hovedretter

Fisketallerken

Pocheret Rødtungefilet og Hummer Bisque
Hertil nye Samsø Kartofler og dagens høst af grønt

265,-

Moules Frites

Hvidvins dampede Blåmuslinger, Aioli og Pommes frit

255,-

Striploin

250 g Krogmodnet Black Angus Striploin, Sauce Bearnaise, Fritter og
Salat med Syltede Rødløg, Bagte Tomater og Ristede Nødder

345,-

Stegt kyllingebryst

Fransk Supreme Kyllingebryst,
Madeira Sc.og Stikkelsbær Kompot
Hertil dagens høst af grønt

255,-

Veganer

Perlebygotto på Kokosmælk, Urteolie og Dagens Høst af Grønt

245,-

Børnemenu

Kylling
Stegt kyllingebryst, med grønsags stænger
Vælg mellem:
kartofler, pasta eller pommes fritter
hønsesky sc. eller ketchup.

Fisk
Paneret fiskefilet med grønsags stænger
Vælg mellem:
kartofler, pasta eller pommes fritter
Fiske fúme eller ketchup.

95,-

Børn er hjertens velkomne, men vi anmoder om, at de bliver forventningsafstemt med, at det foregår på de voksnes præmisser. Det betyder, at I selv holder øje med jeres yngste, så de ikke er til gene for øvrige gæster samt vores serveringspersonale

Ballen Badehotel

René besøger Naturskolen på Samsø

Naturskolen på Samsø, har netop haft besøg af lokale børn fra SFO, da René Knudsen fra Ballen Badehotel kiggede forbi. Han skulle mødes med Bjarne Manstrup som er naturvejleder på stedet og ekspert i alt hvad der gror her på øen.