Restaurant Behrnt

Restaurant Behrnt, Ballen, Samsø
Gastronomiske oplevelser på Samsø

Dagens Menu

Er en 3-retters sæsonmenu med fokus på de daglige leveringer fra Samsø.
Se tavlen i restauranten eller spørg tjeneren for dagens menu.

2 retter for 460,-

3 retter for 560,-

A la carte kort

Dagens Menu

Er en 3-retters sæsonmenu med fokus på de daglige leveringer fra Samsø.
Se tavlen i restauranten eller spørg tjeneren for dagens menu.

2 retter for 460,-

3 retter for 560,-

Har du forudbestilt middag, reserveres der automatisk et bord til dig.

Ballen Badehotel deltager i

Samsøs bedste kartoffelmad

Publikumsprisen

Så er dysten om Samsøs bedste kartoffelmad 2024 i gang!
Kom forbi Restaurant Behrnt og smag vores kreation, bestående af:

 

Nye, samske kartofler
på friskbagt rugbrød
pyntet med duet af kapers,
variation af løg og peberbacon

 

Pris for kartoffelmaden er 100,-

Fotograf: Jeanette Philipsen / VisitSamsø
Fotograf: Jeanette Philipsen / VisitSamsø

Restaurant Behrnt

Restaurant Behrnt er en skøn restaurant beliggende i hjertet af Ballen på Ballen Badehotel. Kendt for sin hyggelige atmosfære og fantastiske madoplevelser. Restauranten er indrettet i klassisk badehotels-stil med et moderne touch, der skaber en afslappet og behagelig stemning.

 

På Restaurant Behrnt sætter vi en ære i at sammensætte menuer med Samsø som omdrejningspunkt. Vi finder stor inspiration fra den lokale fisker, avlernes marker og skovens vilde urter. Så både naturen og det lokale er i fokus.

 

Vores menuer kommer derfor også til at bære præg af det danske landkøkken med inspiration fra det franske, hvor vi stræber efter at skabe fornyelse og at følge årstidernes skiften.

 

I forårets spæde start, hvor de små asparges og urter titter frem, vil vores kokke bruge nænsomme tilberedningsmetoder, så den rene og fine smag kommer til udtryk. Vi vil altid give dig en del af Samsø på tallerkenen.

 

Vores tjenere vil sørge for nøje udvalgte vine, som er tilpasset menuen. Øl og saft fra de lokale og et lille udvalg af after dinner spiritus.

 

Vi præsenterer den samske natur i tæt samarbejde med øens stolte dyrkere og jægere og bearbejder alle råvarer med respekt og ydmyghed for øens kultur.

 

Vores smilende kokke og tjenere står klar med forfriskende drikke og smagfulde retter, så du bare skal koncentrere dig om at nyde dit ophold.

Gastronomi med omtanke

På Restaurant Behrnt har vi fra starten haft en ambition om fortrinsvis at anvende råvarer der er dyrket og produceret med omtanke for klima og miljø. I dag er 30-60% af vores råvarer økologiske, og restauranten har derfor modtaget Det Økologiske Spisemærke.

 

Vi køber og tilbereder råvarer i sæsonen, når de er mest smagfulde og næringsrige. Vi stræber efter at have en kort og gennemsigtig fødevarekæde, hvor vi så vidt muligt benytter øens lokale produkter og hvor vi kender alle vores leverandører personligt.

 

Vi arbejder aktivt på at minimere spild, samt at reducere vores CO2-aftryk. På Restaurant Behrnt tror vi på, at vi ved at vælge bæredygtige og økologiske produkter, kan give vores gæster en kulinarisk oplevelse, der ikke kun tilfredsstiller smagsløgene, men også efterlader et positivt aftryk på miljøet.

Restaurant Behrnt Samsø. Dessert

Samsøs bedste kartoffelmad 2024

Tredjeplads ved Den Store Jurypris

For andet år i træk har vi vundet en pris ved konkurrencen Samsøs bedste kartoffelmad.

 

Vi er glade og tilfredse med vores tredjeplads til Den Store Jurypris 2024.

3. plads ved Samsøs bedste kartoffelmad – Den Store Jurypris
Fotograf: Jeanette Philipsen / VisitSamsø
Martin og Stephanie, Restaurant Behrnt på Ballen Badehotel.

Ungt og energisk par i Restaurant Behrnt

Vi glæder os til endnu en sæson i Restaurant Behrnt på Ballen Badehotel. Vi ser frem til ø-livet, de udsøgte lokale råvarer og en masse dejlige gæster.
Vi har stort fokus på Samsø og alle de ting øen kan tilbyde. Vi samarbejder med lokale landmænd, der bruger økologiske og bæredygtige landbrugsmetoder.

 

Martins kulinariske rejse startede på Struer Grand Hotel, hvor han blev uddannet som kok. Herefter blev den gastronomiske erfaring finpudset ved forskellige restauranter og hoteller i det Midt- og Østjyske. Deriblandt 4 år som køkkenchef på Restaurant Mejeriet ved Vilhelmsborg, som hvert af årene blev anerkendt med en Michelin Plate.
Når han ikke står i det travle køkken, kan man ofte finde Martin i naturens fredfyldte omgivelser. Fritiden bliver brugt på lystfiskeriet ved Samsøs kyster og vige.

 

Stephanie startede langt fra duften af friskbrygget kaffe og klirrende glas. Hendes passion førte hende først til en verden af beklædningshåndværk og modeldesign. Fra tøjhåndværkets verden gik rejsen videre til Silkeborgs kulinariske scene hvor hun opdagede en kærlighed til restaurationsbranchen. Her tog hun uddannelsen som tjener med erfaring fra nogle af byens bedste caféer/restauranter. Senest har hun været på Restaurant Mejeriet, hvor hun som restaurantchef orkestrerede servicesymfonien og sikrede, at hver gæst følte varmen fra hendes gæstfrihed.

Med venlig hilsen

Martin og Stephanie

Åbningstider

Restaurant Behrnt har åbent hver dag fra kl. 18.00 
Sidste bestilling (mad) kl. 21.30. Restauranten lukker kl. 23.00